urenregistratie  

HomeHomeOudersGastoudersOver onsInschrijvenCursussenContactOver ons

Over ons


Eigenaresse Monique Burrie van Gastouderbureau De Kroonjuweeltjes in Purmerend is zelf begonnen als pedagogisch medewerkster (opleiding Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4) in de kinderopvang en later als jonge moeder zelfstandig met haar eigen gastouderopvang. Monique leerde in haar werk als pedagogisch medewerkster bij diverse instellingen de sterke en zwakke punten kennen bij de opvang van kinderen. Een betere opvang realiseren was haar drive om zelf thuis kinderen te gaan opvangen. Als jonge moeder kon ze op die manier haar werk combineren met het moederschap. Haar eigen ervaring als gastouder komt haar ook nu erg van pas. Zelf haar missie en visie kunnen invullen bij de opvang van kinderen en tegelijkertijd de ontwikkeling van haar eigen kind op de eerste rang bijwonen. Dat heeft ze als erg prettig ervaren. Zoon Jessy is, mede door de opvang, opgegroeid tot een heel sociaal kind.

Monique bemerkte bij Gastouderbureaus ook enige minpunten, waarin ze zelf graag verbetering wil aanbrengen. Nu ze zelf haar eigen Gastouderbureau De Kroonjuweeltjes heeft opgezet, wil ze de gastouders steunen en ondersteunen, ook in de moeilijke momenten die ze zullen ervaren. Op die manier wil ze een bijdrage leveren aan een goede basisopvang voor de kinderen.


 
Waarom Gastouderbureau De KroonjuweeltjesOnze mensenVacaturesPedagogisch beleidInspectie rapporten GGDAanmelden ouderAanmelden gastoudergeschillen commissie & klachten regeling

Webdesign: Burrie Media   •   Lees hier onze PRIVACY STATEMENT